Komt een ontwerp op een shirt er net zo uit te zien als op het beeldscherm?
Over het algemeen wel. Er is een mogelijkheid dat de print enigszins afwijkt van wat je op een beeldscherm ziet, meestal komt dat omdat het ontwerp op het shirt is omgezet van RGB (red-green-blue) naar CMYK (cyan-magenta-yellow-black). Internet browsers kunnen alleen RGB laten zien en bij Fun-shirt kan er geprint worden in CMYK.
Hoe precies moet het plaatsen van mijn ontwerp op het shirt zijn?
Onze producten worden met de hand bedrukt, onze ervaren drukkers streven er naar om de afbeelding, tekst of foto zo gelijk mogelijk aan uw ontwerp op het product te plaatsen. Het is mogelijk dat het uiteindelijke product er iets anders uit kan zien dan wordt weergegeven op de website van Fun-shirt.nl, bijvoorbeeld kunnen kleuren enigszins afwijken of de locatie van het ontwerp op het shirt.
Hoe wordt mijn bestelling verzonden??
Voor het versturen van de bestellingen wordt gebruik gemaakt van de service van PostNL. Afhankelijk van de grootte van uw bestelling wordt het verstuurd in een envelop of in een pakketje. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om een bestelling met spoed of door een koerier te laten bezorgen, voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.
Wat is de levertijd van een bestelling?
Door onze ruime voorraad wordt een bestelling in de meeste gevallen binnen 1 werkdag verzonden. Mocht een product niet op voorraad zijn, dan wordt dit product besteld en wordt uw bestelling binnen 2 tot 4 werkdagen verzonden. Wanneer dit het geval is, dan wordt u hier uiteraard over geïnformeerd. Het is altijd mogelijk dat uw bestelling binnen de service van PostNL vertraging oploopt, Fun-shirt.nl heeft hier geen inzicht in en kan hier niet voor aansprakelijk worden gesteld.
Kan ik mijn bestelling volgen via een track en trace code?
Kleine bestellingen worden over het algemeen verstuurd in een envelop. Bij een bestelling die wordt verstuurd in een envelop, wordt geen track en trace code aangemaakt, deze bestelling is dan ook niet te volgen via track en trace van PostNL. Wanneer een bestelling of product te groot is voor een envelop wordt het verzonden via de pakketpost van PostNL. Hierbij wordt wel gebruik gemaakt van een track en trace code.
Is het mogelijk mijn bestelling bij jullie op te halen?
Ja, het is mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Hiervoor geeft u bij het afronden van uw bestelling aan dat u de bestelling wilt komen ophalen. U ontvangt een mail wanneer de bestelling gereed is om op te halen. Onze adresgegevens zijn te vinden op de website.